Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 55 28

Gedik Makine/Kaynak ile Kariyer Günleri ve Kaynak Eğitimi

Elektrik ve Enerji Bölümü, İklimlendirme ve Soğutma Tek. Programı olarak teknik geziler, kariyer günleri ve seminerler düzenleyerek öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve kariyerlerini planlamalarında daima yanındayız.

Bu hedef doğrultusunda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk Kariyer Günleri organizasyonu, 08/11/2023 tarihinde Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu ve Elektrik ve Enerji Bölümü Proje ve Kaynak Atölyesi'nde gerçekleştirilmiştir. 

Organizasyon kapsamında kaynak sektörünün öncü firmalarından olan Gedik Kaynak bünyesinde Kaynak Mühendisliği Bölüm Müdürlüğü görevini yürütmekle birlikte teorik ve uygulamalı kaynak eğitimleri ve danışmanlıkları gerçekleştiren Sn. Ömür Danışkan tecrübelerini değerli öğrencilerimiz ile paylaşmıştır. Programın ilk bölümünde öğrencilerimize hayat tecrübelerini ve kaynak teknolojisinin geldiği son noktaları aktaran Sn. Danışkan, programın ikinci bölümünde öğrencilerimiz ile birlikte kaynak uygulamalarına değinmiştir.

Öğrencilerimize sundukları katkılar için Gedik Kaynak ailesine ve Sn. Ömür Danışkan'a Elektrik ve Enerji Bölümü olarak teşekkür ederiz.

Bölüm olarak kıymetli öğrencilerimizin kariyerlerini en uygun şekilde planlayabilmeleri için sektörün öncü firmalarını öğrencilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz...