Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 55 28

ISK-SODEX FUARINDA ELEKTRİK-ENERJİ BÖLÜMÜ GÖZ DOLDURDU

Uluslararası ISK-SODEX, HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı 25-28 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenmektedir.

Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencilerimiz, sektörünün ilk ve en önemli fuarına katılım sağlamıştır. ISK-SODEX, iklimlendirme sektöründeki son trendleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen öğrencilerimiz büyük bir fırsat yakalamıştır.

ISK-SODEX, dünyanın her yerinden, konusunda uzman katılımcıları ve ziyaretçileri ile bilgi alışverişi yapma imkanı bulmuşlardır. Gençlerimiz, fuar süresince devam eden destekleyici programları ve sektörün önde gelen dernekleri ile olan iş birlikleri sayesinde ısıtma, soğutma, klima, havalandırma ana başlıklarında bilgi ve becerilerine büyük olanaklar sağlamışlardır. Dünyanın dört bir yanından satın almacıların fuar süresinde bir araya geldiği ISK-SODEX, iş bağlantıları kurma-geliştirme, sektördeki en son yenilik ve gelişmeleri yakından tanıma fırsatı sunmuştur.

Elektrik ve Enerji Bölüm öğrencilerimiz;yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle...